Loading...Loading...


five + two =
×

MK Award op KunstRai 2012

Stichting MK Award op KunstRAI Amsterdam: 30 mei t/m 3 juni 2012 – stand 43

Het is bijna een jaar geleden dat de alom geliefde en bewonderde galeriehouders Emmo Grofsmid en Karmin Kartowikromo om het leven kwamen bij een tragisch auto ongeluk. Na hun overlijden nam een groepje kunstenaars en betrokkenen het initiatief voor de oprichting van een nieuwe prijs voor beeldende kunst, de MK Award.
In februari 2012 presenteerde Stichting MK Award zich voor het eerst aan het publiek;  sindsdien zet de stichting zich in om fondsen te werven om daarmee de MK Award te realiseren.

Tijdens de komende KunstRAI 2012 presenteert Stichting MK Award zich opnieuw. In het kader van haar donatieprogramma wordt een serie van drie luxe editieportfolio’s getoond in een gelimiteerde oplage van 40, met prints van 30 gerenommeerde kunstenaars die verbonden waren aan de voormalige MKgalerie. Op verzoek van Stichting MK Award leverden zij speciaal hiervoor een werk. Ieder van de drie portfolio’s bevat afdrukken in de maat 40-50 cm van steeds tien kunstenaars. De portfolio’s zijn samengesteld door schrijver en curator Rob Perrée. De editieprints zijn vervaardigd op hoogwaardig Hahnemühle Barita FB 315 grs en Photo Rag 308 grs papier, en gedrukt met duurzame Epson K3 Ultrachrome inkten.

Bekijk hier MK Edition Blauw, MK Edition Groen en MK Edition Zwart.

Ontvang de MK Edition als geschenk voor uw donatie. Lees meer.

KunstRAI 2012
Opening op woensdag 30 mei a.s. om 18.00 uur
Hal 4 en 5 van Amsterdam RAI (ingang Wielingenstraat)

Meer informatie: www.kunstrai.nl

Download hier uw gratis toegangsbewijs.