Loading...Loading...


five + two =
×

Tentoonstelling MK Award 2017

Op vrijdag 17 november om 18 uur opent in TENT Rotterdam een tentoonstelling met werk van Peter Fengler, Saskia Janssen en Ad de Jong, de genomineerden voor de MK Award 2017. De prijs ter waarde van 5.000 euro wordt op 1 december uitgereikt door jury voorzitter Reyn van de Lugt.

De MK Award wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. In het lustrumjaar van Stichting MK Award presenteren de genomineerde kunstenaars hun werk in de Gym van TENT Rotterdam. Daar zijn tevens videoportretten van de drie kunstenaars te zien, verzorgd door Marieke van der Lippe (documentairemaker), zodat het publiek en de jury een omvattender beeld kunnen krijgen van het kunstenaarschap van de drie genomineerden.

Tentoonstelling en uitreiking
De tentoonstelling met het werk van de drie shortlist-kunstenaars opent op vrijdagavond 17 november om 18 uur in TENT Rotterdam, en is van 18 november t/m 17 december te zien.

De bekendmaking van de winnaar MK Award 2017 en de feestelijke uitreiking vindt plaats op vrijdag 1 december in TENT.

Deze tentoonstelling valt onder TENT Welcomes, de gastprogrammering van TENT Rotterdam en is financiëel mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Fonds

Met dank aan Donateurs, TENT Rotterdam en CBK Rotterdam.