Loading...Loading...


five + two =
×

MK Edition

Stichting MK Award presenteert in het kader van haar donatieprogramma een serie van drie luxe editieportfolio’s in een gelimiteerde oplage van 40, met prints van 30 gerenommeerde kunstenaars die verbonden waren aan de voormalige MKgalerie Rotterdam/Berlin.

Op verzoek van Stichting MK Award leverden zij speciaal werk. Ieder van de drie portfolio’s
(‘MK Edition Groen’, ‘MK Edition Blauw’ en ‘MK Edition Zwart’) bevat steeds prints in de maat 40-50 cm van tien kunstenaars. De portfolio’s zijn samengesteld door schrijver en curator Rob Perrée.

“Deze mappen zijn voor mij meer dan een unieke verzameling kunstwerken; ze zijn ook een passend eerbetoon aan twee bijzondere mensen, die zich in hun werk lieten leiden door een onvoorwaardelijke liefde voor de kunst en respect voor de eigenheid, en soms eigengereidheid, van de kunstenaar.
Met de opbrengst wordt een prijs uitgereikt – de MK Award – aan die kunstenaar die in zijn werk en zijn manier van werken aansluit op deze mentaliteit.
Daarom vind ik dit een mooi initiatief.” 
Rob Perrée, 16 januari 2012

De editieprints zijn vervaardigd op hoogwaardig Hahnemühle Barita FB 350 grs en Photo Rag 308 grs papier, en gedrukt met duurzame Epson K3 Ultrachrome inkten.

Ontvang de MK Editie als geschenk voor uw donatie. Lees hier meer.

Deze bijzondere uitgaven zijn tot stand gekomen dankzij de inzet van: alle kunstenaars, Martin Zwaan, Masja van Deursen, Rob Perrée, Boekbinderij Roest, Drukkerij Tripiti, Drukkerij Van Deventer

Bekijk hieronder de verschillende editie prints van 30 kunstenaars.